X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

کاروان سلامتی

کاروان سلامتی در همه موارد......
سه‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1391

خواص گیاه رزهیپ

  

 

رزهیپ، میوه گل رز اغلب به رنگ قرمز و نارنجی دیده می شود. این میوه که بسیار انرژی زاست سرشار از ویتامین c است. این گیاه نه تنها خوش طعم و نشاط آور است بلکه خواص متعددی نیز دارد. رزهیپ عاری از کافئین و طعم آن شبیه به آب زغال اخته است. 

این میوه حاوی ویتامین های P ، K ، E ، B3 ، B2 ، B1 ، A ، پتاسیم، کلسیم، آهن، پکتین، کاراتینوئیدز و بیوفلاوانوئیدز نوعی آنتی اکسیدان طبیعی است.

خواص دم کرده رزهیپ:

*به گزارش «ehow»، دم کرده این گیاه خاصیت ضدباکتریایی ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدان دارد.

*دم کرده آن بافت ها و سلول ها را بازسازی می کند. 

این گیاه با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کند.

*فیتوکمیکال موجود در آن مانع از بروز سرطان و ناراحتی قلبی می شود.

*ماده مغذی موجود در آن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

*با سرماخوردگی و ویروس های عفونی مقابله می کند.

*عفونت هایی مانند عفونت دستگاه ادراری را درمان می کند.

*عملکرد ضد افسردگی دارد. 

*تنظیم کننده هورمون هاست و به پوست آب رسانی می کند و گردش خون را افزایش می دهد.

*سردرد، حالت تهوع، دردهای دوران قاعدگی، عفونت های مثانه و کلیه، اسهال و سرگیجه را رفع می کند.

*پکتین موجود در آن یبوست را بهبود می بخشد، روده را تصفیه می کند و کلسترول را کاهش می دهد.

*فلاوانوئیدز موجود در آن مویرگ ها را تقویت می کند.

*این گیاه را نباید در آب جوشاند زیرا خاصیت ویتامین c آن از دست می رود. 

نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)