رزهیپ، میوه گل رز اغلب به رنگ قرمز و نارنجی دیده می شود. این میوه که بسیار انرژی زاست سرشار از ویتامین c است. این گیاه نه تنها خوش طعم و نشاط آور است بلکه خواص متعددی نیز دارد. رزهیپ عاری از کافئین و طعم آن شبیه به آب زغال اخته است.
این میوه حاوی ویتامین های P ، K ، E ، B3 ، B2 ، B1 ، A ، پتاسیم، کلسیم، آهن، پکتین، کاراتینوئیدز و بیوفلاوانوئیدز نوعی آنتی اکسیدان طبیعی است.
*به گزارش «ehow»، دم کرده این گیاه خاصیت ضدباکتریایی ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدان دارد.
*دم کرده آن بافت ها و سلول ها را بازسازی می کند.
این گیاه با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کند.
*فیتوکمیکال موجود در آن مانع از بروز سرطان و ناراحتی قلبی می شود.
*ماده مغذی موجود در آن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
*با سرماخوردگی و ویروس های عفونی مقابله می کند.
*عفونت هایی مانند عفونت دستگاه ادراری را درمان می کند.
*عملکرد ضد افسردگی دارد.
*تنظیم کننده هورمون هاست و به پوست آب رسانی می کند و گردش خون را افزایش می دهد.
*سردرد، حالت تهوع، دردهای دوران قاعدگی، عفونت های مثانه و کلیه، اسهال و سرگیجه را رفع می کند.
*پکتین موجود در آن یبوست را بهبود می بخشد، روده را تصفیه می کند و کلسترول را کاهش می دهد.
*فلاوانوئیدز موجود در آن مویرگ ها را تقویت می کند.
*این گیاه را نباید در آب جوشاند زیرا خاصیت ویتامین c آن از دست می رود.